Greek Swiss Radio
Κώστας Χολέβας: Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε και άλλα GRECO σε όλη την Ελβετία, ώστε να περάσουμε τ
Κώστας Χολέβας: Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε και άλλα GRECO σε όλη την Ελβετία, ώστε να περάσουμε την Ελληνική κουλτούρα μας στους Ελβετούς ποιό γρήγορα!
Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη του St.Gallen βρήκαμε ένα μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο το GRECO. Εδώ και 40 χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εφάνταστες γεύσεις του αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα των πρώτων υλών και υπηρεσιών του. Αντικρίσαμε μια ήρεμη, χαλαρή και μοντέρνα ατμόσφαιρα, ότι πρέπει για μια έξοδο με φίλους ή τήν οικογένεια για καλό φαγητό. Στο GRECO θα βρείς ποιοτικό φαγητό αλλά και θα χορτάσεις. Γιατί; 1. Αγαπάνε αυτό που κάνουν 2. Χρησιμοποιούν τις πιο φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες. 3. Δίνουν μεγάλη σημασία στην ποσότητα του φαγητού.¨
Στο μενού θα βρείς Πίτες παραδοσιακές με γύρο χοιρινό, με αρνί, με κοτόπουλο, με χαλούμι αλλά και κάτι το διαφορετικό πίτα με ψαρικά. Αφού δοκιμάσετε κάποια από αυτά τα εδέσματα πριν φύγεται μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τους εξαιρετικούς λουκουμάδες που φτιάχνει η Κωνσταντία η οποία εργάζεται στην επιχείρηση παρά πολλά χρόνια. Οποίος επισκεφτεί την πόλη του St.Gallen αξίζει να περάσει από το GRECO.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Τάσος Λυμπερόπουλος 18.04.2021
Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία
4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία Πρώτα οι απολαυστικές Read More »

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες!
4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες! Νέα μελέτη έρχεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με Read More »

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς;
3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς; «Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές Read More »

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία
3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία Στην ευημερούσα Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι αμείβονται με ελάχιστα χρήματα. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς τα συνδικάτα θίγουν για Read More »

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!
2 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο! Πάσχα σημαίνει “πέρασμα”, άρα, θα έλεγε κάποιος, σε Read More »

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn
1 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn Read More »