top of page
  • Writer's pictureGreek Swiss Radio

Ελβετία: Ομάδα σκεπτικιστών κατά του κορωνοιου εισέβαλαν σε αίθουσα διδασκαλίας σε σχολείο στην Βέρν

Ελβετία: Ομάδα σκεπτικιστών κατά του κορωνοιου εισέβαλαν σε αίθουσα διδασκαλίας σε σχολείο στην Βέρνη, για να διανέμουν φυλλάδια κατά του κορωνοιου

Μεγάλη τροπή έχει πάρει η κατάσταση με τους σκεπτικιστες κατά του κορωνοιου. Οι αρνήτες της κορώνας δεν σταματούν ούτε στα παιδιά. Στη Βέρνη, οι σκεπτικιστές κατά του κορωνοιου εισέβαλαν σε πολλά σχολικά κτίρια την περασμένη εβδομάδα για να διανέμουν φυλλάδια στους μαθητές ενώ μπήκαν στην αίθουσα διδασκαλίας χωρίς προστατευτική μάσκα. Αυτό γίνεται και σήμερα. Ειναι μεγάλο λάθος. Μας απαντα ο Giuliano Picciati, διευθυντής της σχολής Munzinger στην περιοχή Mattenhof της Βέρνης. Αφού ειδοποιήθηκε από καθηγητές, κατορθωσε να αποβάλει τους εισβολείς από τον προαύλιο χώρο του σχολικού κτιρίου. Στα φυλλάδια, η ομάδα των σκεπτικιστών αποκαλούν τον Κορωνοιο «ψεύτικη πανδημία». Οι αρνήτες της κορώνας «επισκέφτηκαν» τα σχολικά κτίρια Brunnhof, Pestalozzi, Stadthalter και Munzinger. Οι αρχές αναμένουν περισσοτερες επισκέψεις των σκεπτικιστών σε αντίστοιχους χώρους. «Αν συναντήσετε τέτοια άτομα, καλέστε την αστυνομία. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις, προσπαθήστε να πάρετε τους μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας και να κλείσετε την πόρτα», λέει ένα ενημερωτικό μήνυμα από τις σχολικές αρχές στους δασκάλους.

Σύμφωνα με αναφορές από τις σχολικές αρχές της Βέρνης, η αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες και εξέδωσε να γίνουν συλλήψεις στην περιοχή. Οι αστυνομικοί της Βέρνης συνέλαβαν τέσσερα άτομα την περασμένη Τετάρτη όταν μπήκαν στην περιοχή του σχολικού κτιρίου στο Bümpliz. Οι σκεπτικιστες δεν φορούσαν μάσκα, τοποθέτησαν αυτοκόλλητα και μοιρασαν φυλλάδια.Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Πίσω από την εκστρατεία βρίσκεται ο συμπατριώτης της πολιτικής εξωτικής συνωμοσίας, Stefan Theiler. Υπερηφανεύτηκε για τις ενέργειες του σε δημόσιες δημοσιεύσεις στο Facebook και περιέγραψε πώς προσέλκυσε τους μαθητές: «Ήμασταν σε κάθε προαύλιους χώρους, μαζι με τους μαθητες φέρεται να λέει στο Facebook.» θα απαγορευεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου να εισέρχονται επισκεπτες. Θα δίνεται η δυνατότητα σε επισκεοτες να μιλούν με τα παιδιά μέσω του φράκτη του προαυλίου χώρου. Οι αρχές της Βέρνης καταδικάζουν έντονα αυτές τις ενέργειες «Είναι απολύτως απαράδεκτο το γεγονός ότι οι σκεπτικιστές κατά του κορωνοιου να θέλουν να κάνουν διανομή φυλλαδίων στα σχολεία, ως πλατφόρμα για τους δικούς τους σκοπούς», λέει ο Richard Jakob, επικεφαλής του Γραφείου Εκπαίδευσης. Όλα τα σχολεία έχουν ενημερωθεί για τις δράσεις των σκεπτικιστών κατά του κορωνοιου.

Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία Πρώτα οι απολαυστικές Read More »

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες!

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες! Νέα μελέτη έρχεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με Read More »

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς;

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς; «Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές Read More »

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία Στην ευημερούσα Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι αμείβονται με ελάχιστα χρήματα. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς τα συνδικάτα θίγουν για Read More »

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

2 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο! Πάσχα σημαίνει “πέρασμα”, άρα, θα έλεγε κάποιος, σε Read More »

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn

1 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn Read More »

#ΆμεσηΕνημέρωση #Ελλάδα

0 views0 comments
bottom of page