Greek Swiss Radio
Ελβετία: Η Αγγλική μετάλλαξη του ιού βρέθηκε σε παιδί σε σχολείο του Κilchberg στην Ζυριχη. Δείτε σε
Ελβετία: Η Αγγλική μετάλλαξη του ιού βρέθηκε σε παιδί σε σχολείο του Κilchberg στην Ζυριχη. Δείτε σε ποια σχολεία υπάρχουν κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού.
Μετάλλαξη του ιού σε σχολείο της Ζυρίχης. Ολόκληρο το σχολικό κτίριο σε καραντίνα. Η αγγλική μετάλλαξη του ιού βρέθηκε σε ένα παιδί στο Kilchberg. Κατά συνέπεια, ο δήμος επέβαλε αμέσως αυστηρά μέτρα στο σχολείο. Οι μαθητές και οι υπάλληλοι πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα. Σύμφωνα με την κοινότητα, τα αδέλφια των μαθητών του χωριού που πηγαίνουν σε άλλα σχολεία ή στο νηπιαγωγείο πρέπει επίσης να τεθούν σε καραντίνα. Επιπλέον, όλα τα παιδιά από την 4η τάξη έως και την 6η υποχρεούνται να φορούν μάσκα στο σχολείο.
Από σήμερα, όλοι οι μαθητές από την 4η τάξη και άνω στο Volketswil πρέπει να φορούν μάσκα μέσα στη τάξη. Δύο τάξεις στο σχολείο Feldhof βρίσκονται σε καραντίνα. Ως περαιτέρω προληπτικό μέτρο, όλοι οι μαθητές και το σχολικό προσωπικό πρέπει επίσης να κάνουν τεστ COVID 19. Το μέτρο είναι απαραίτητο επειδή οι μαθητές από το σχολείο Feldhof θα είχαν επαφή με μαθητές από άλλα σχολεία, γράφει η διοίκηση του σχολείου Volketswil.
Bremgarten BE Αφού επέστρεψαν από τις διακοπές σκι στο Wengen, δύο μαθητές έφεραν τον ιό στο Bremgarten BE. Όλα τα άτομα που είχαν επαφή με τα παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν επίσης 120 μαθητές από το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στο Bremgarten, καθώς και τα οικογεννιακά πρόσωπα που έρχονται σε επαφή.
Cham ZG Δύο μαθητές δημοτικού σχολείου στο Cham ZG έχουν προσβληθεί από τη μετάλλαξη του κοροναϊού. Τα 38 παιδιά της 4ης και της 5ης τάξης και 8 εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε καραντίνα και πρέπει να κάνουν τεστ Covid-19.
Frauenfeld TG Ένας μαθητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ήταν θετικός. Έκτοτε, τα μαθήματα στο τρίτο γυμνάσιο Reutenen πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Με μερικές εξαιρέσεις, όλοι οι μαθητές βρίσκονται σε καραντίνα.
Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία
4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία Πρώτα οι απολαυστικές Read More »

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες!
4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες! Νέα μελέτη έρχεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με Read More »

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς;
3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς; «Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές Read More »

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία
3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία Στην ευημερούσα Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι αμείβονται με ελάχιστα χρήματα. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς τα συνδικάτα θίγουν για Read More »

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!
2 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο! Πάσχα σημαίνει “πέρασμα”, άρα, θα έλεγε κάποιος, σε Read More »

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn
1 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn Read More »