top of page
  • Writer's pictureGreek Swiss Radio

Ελβετία: «Απαίσιο και ασυγχώρητο». Ζευγάρι από την Ζυρίχη στο δικαστήριο για κακοποίηση παιδιού. Τι

Ελβετία: «Απαίσιο και ασυγχώρητο». Ζευγάρι από την Ζυρίχη στο δικαστήριο για κακοποίηση παιδιού. Τι πρότεινε ο εισαγγελέας...

Ένας πρώην αστυνομικός της Ζυρίχης και ο πρώην φίλος της στέκονται μπροστά στο περιφερειακό δικαστήριο την Τρίτη, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση ενός τριών ετών κοριτσιού. Η εισαγγελία απαιτεί 14 μήνες υπό όρους για τη γυναίκα και 6 χρόνια φυλάκιση, καθώς και απέλαση από τη χώρα για τον Ιταλό άνδρα.

Ο τώρα 42χρονος κατηγορούμενος γνωστοποίησε ότι γνώριζε την κακοποίηση του μικρού παιδιού η φιλη του, εκείνη την εποχή. Αυτός της είχε στείλει το υλικό με το βίντεο που έδειχνε ότι κακοποιεί ένα κορίτσι. Ο κατηγορουμενος είπε στο δικαστήριο ότι ντρέπεται για αυτό που συνέβη και ζήτησε συγγνώμη. Ο κατηγορουμενος κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους επειδή μεταξύ 2017 και 2018 φέρεται να κακοποίησε τότε τρίχρονο κορίτσι που έπρεπε να φροντίζει αρκετές φορές. Δημιουργησε βίντεο και τις εικόνες όπου τις έστελνε στη φίλη του.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τυχόν τάσεις παιδεραστειας.Ένας ψυχίατρος το επιβεβαίωσε..

Δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει πολύ κάνναβη (χασις)από τότε που ήταν έφηβος. Αυτό συνέβη επίσης κατά τη στιγμή των περιστατικών για τα οποία κατηγορείται. Σε ξεκάθαρη κατάσταση δεν θα είχε κάνει κάτι τέτοιο, ήταν σχεδόν συνεχώς επι την επήρεια ναρκωτικών .Η συμπεριφορά του εκείνη την εποχή είναι ακατανόητη γι ‘αυτόν,και σήμερα νοιωθει να αηδιάζει με τον ευατον του.

Η εισαγγελία απαιτεί ποινή 6 ετών φυλάκιση και απέλαση από την χώρα , για τον πρώην Ιταλικης καταγωγης άνδρα .Επίσης οι ενέργειες των κατηγορουμένων είναι «απλώς φρικτές και ασυγχώρητες». Προσποιήθηκε ο κατηγορουμενος ότι ήταν ανιδιοτελής βοήθεια,για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του.

Το σφάλμα της γυναίκας μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως μεγάλο. Είχε μια καλή σχέση με τη μητέρα του κοριτσιού,ώστε να έιχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της .Οι αντιδράσεις της ομως στο υλικό εικόνας και βίντεο μας κάνουν να είμαστε σχεδόν κυνικοί. Η συμπεριφορά της φίλης του κατηγορουμένου ήταν απαράδεκτη.Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας του μικρού κοριτσιού και έτσι επερνε το κοριτσάκι στο σπίτι της και το άφηνε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου απαιτεί μόνο 24 μήνες υπό όρους, ένα πρόστιμο και 10ετή απαγόρευση εργασίας με παιδιά.Πρέπει να βρεθεί μια κατάλληλη τιμωρία και όχι αυτή που αντικατοπτρίζει απλώς την οργή μας.

Ο εναγόμενος διέπραξε πράξεις που δεν μπορούσε ούτε να ταξινομήσει ούτε να κατανοήσει. Υπάρχει μια βαριά απερισκεψία για τις πράξεις του , ωστόσο η προσέγγισή του πιθανώς δεν άφησε διαρκή ζημιά.Ήταν υπό επιρροή ναρκωτικών και ήταν σκλάβος του εαυτού του. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης απαιτεί επτά μήνες για τον πελάτη της. Ήταν σκλάβος του φίλου της εκείνη την εποχή, την οποία δεν είχε παρατηρήσει για πολύ καιρό τι γινόταν υποστήριξε.Έτσι δεν γνώριζε για την κακοποίηση του κοριτσιού από τον φίλο της. Το μόνο λάθος της ομως ήταν ότι δεν θυμόταν ότι δεν διαγράψε αμέσως το υλικό και είχε μάλιστα κάνει και ανόητα σχόλια για αυτό. Η κατηγορούμενη κατηγορείται επίσης για παραβίαση του επίσημου απορρήτου, επειδή διαβίβασε προσωπικά δεδομένα μέσω WhatsApp.

Πηγή φωτογραφίας: https://gr.depositphotos.com

Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία Πρώτα οι απολαυστικές Read More »

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες!

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες! Νέα μελέτη έρχεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με Read More »

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς;

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς; «Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές Read More »

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία Στην ευημερούσα Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι αμείβονται με ελάχιστα χρήματα. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς τα συνδικάτα θίγουν για Read More »

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

2 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο! Πάσχα σημαίνει “πέρασμα”, άρα, θα έλεγε κάποιος, σε Read More »

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn

1 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn Read More »

#ΆμεσηΕνημέρωση #Ελβετία

0 views0 comments
bottom of page