top of page
  • Writer's pictureGreek Swiss Radio

Ελβετία: Άγριο έγκλημα στο Buchs (SG)! Σομαλός άντρας 24 χρονών σκότωσε την Ελβετίδα φίλη του 22 χρο

Ελβετία: Άγριο έγκλημα στο Buchs (SG)! Σομαλός άντρας 24 χρονών σκότωσε την Ελβετίδα φίλη του 22 χρονών.

Αγριο έγκλημα εναντίον μιας νέας γυναικας στο Buchs SG. Ο Aman K. (24χρονων)δυστυχος σκότωσε τη Lorena P. (22χρονων). Την Τρίτη το απόγευμα υπήρξε διαφωνία σε διαμέρισμα στο Buchs SG μεταξύ του 24χρονου Aman K. και της φίλης του Lorena P. Η 22χρονη ελβετική γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο νεαρός αργότερα συνελήφθη.. Λίγο μετά τις 9:30 μ.μ., η αστυνομία καντονίου St. Gallen έλαβε καταγγελία για φόνο και αμέσως κοινητοποιηθηκε. Στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη σοβαρά τραυματισμένη Lorena P. Παρά την μεγαλη προσπάθεια των ειδικών δυνάμεων διάσωσης, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στην ζωή την άτυχη κοπέλα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Ο φιλος της ο Aman K.θεωρείται υπεύθυνος για την δολοφονια.Η αστυνομία τον βρίσκει σε ένα φιλικό του σπίτι μαζί με άλλους δυο Σομαλούς .Και οι τρεις άντρες συλλαμβάνονται. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιβεβαιώνεται η υποψία εναντίον της Aman K. Τα άλλα δύο άτομα απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο Aman K. δούλευε σε μια πιτσαρία ακριβώς κάτω από το διαμέρισμά του. Οι συνάδελφοι του,ανεφεραν ότι ήταν διευθυντής του υποκαταστήματος,και δούλευε μέρα και νύχτα. 
Previous

Next

Ο Aman K. έψηνε πίτσες ο ίδιος και ήταν επίσης υπεύθυνος για τα λογιστικα της πιτσαριας. Ήταν συχνά νευρικός. Ήταν πολύ επιθετικός με τη φίλη του. Ενας υπάλληλος θυμάται: «Σκάσε!» Της φώναξε κάποια στιγμή στην Ελβετίδα φιλη του. Εξάλλου, είχε προβλήματα συτος και με τον ίδιο τον Aman K., σύμφωνα με τον πρώην υπάλληλο της πιτσαρίας που θέλει να παραμείνει ανώνυμος. “Δεν μου πλήρωσε όλους τους μισθούς μου.” Ο Bati Zejeri (34) μας αφηγείται μια διαφορετική εικόνα του Aman K. Ο Zejeri διαθέτει κομμωτήριο σε κοντινή απόσταση. Είχε σχέση γειτονίας με την Aman K. «Είμαι αρκετά σοκαρισμένος. Τον γνώρισα ως έναν γρήγορο και αξιοπρεπή νεαρό άνδρα». Δεν γνώριζα προσωπικά τη φίλη του Lorena P. Το ζευγάρι φαινόταν πάντα πολύ χαρούμενο. «Είναι μια θλιβερή ιστορία. Δεν θα το πίστευα ποτέ να το κάνει αυτό.» Οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό το έγκλημα. Η αιτία θανάτου θα διευκρινιστεί από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του St.Gallen.


Previous

Next

Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Δεν είναι μόνο η Ελβετία που έχει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές! Αυτόν τον δρόμο φαίνεται να έχει επιλέξει και η Νορβηγία Πρώτα οι απολαυστικές Read More »

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες!

4 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Υγεία: Μελέτη δείχνει ότι η διάρκεια προστασίας μετά και το δεύτερο εμβόλιο είναι για έξι μήνες! Νέα μελέτη έρχεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με Read More »

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς;

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βούλιαξαν οι παραλίες. Ποια περιοχή «άγγιξε» τους 39 βαθμούς; «Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές Read More »

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία

3 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εργαζόμενοι στα όρια της φτώχειας στην Γερμανία Στην ευημερούσα Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι αμείβονται με ελάχιστα χρήματα. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς τα συνδικάτα θίγουν για Read More »

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

2 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Το Πάσχα των Ελλήνων της Ελβετίας ήταν όπως το “Πάσχα στο χωριό”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο! Πάσχα σημαίνει “πέρασμα”, άρα, θα έλεγε κάποιος, σε Read More »

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn

1 Μαΐου, 2021 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ελβετία: Σημερα στις 14.30 Ανασταση στο Λουγκάνο και το βραδυ στις 12.00 στον Olten με πιστούς στον εξωτερικο χώρο μετα απο αδεια του καντονιού Solothurn Read More »

#ΆμεσηΕνημέρωση #Ελβετία

0 views0 comments
bottom of page